DEDICATED SERVERS - CDN

JOUW WEBSITE KAN
​​​​​​​
VEEL SNELLER

En snelle website is noodzakelijk als het gaat om conversie. Daarom heeft Builderall tijd en geld geïnvesteerd om ervoor te zorgen dat het platform verbazingwekkende laadtijden heeft. Met onze publicatietechnologie voor websites en ons eigen Dedicated Servers-netwerk in vijf verschillende continenten (CDN), zullen jou pagina's in een fractie van een seconde worden getoond, waar ter wereld de gebruikers zich ook bevinden.

TONS OF FEATURES

JOU WEBSITE KAN
​​​​​​​
VEEL GEAVANCEERDER

Statische pagina's zijn saai. Daarom is het mogelijk om met Builderall een dynamische website maken. Met ons slimme systeem krijg je animaties, evergreen en countdown timers, parallax-effecten, scrollende of time-intent pop-ups, contact- en registratieformulieren en nog veel meer. Je kunt ook de zoekmachine optimalisatie op elke pagina van uw site zelf aanpassen. Bovendien is de website responsive, dus geschikt voor elk type apparaat en smartphones.
​​​​​​​


GEBRUIKERSVRIENDELIJKE ONLINE TOOLS  
GEEN TECHNISCHE KENNIS BENODIGD

INTUITIVE TEMPLATES

Veel ondernemers besteden hun website's uit omdat ze ertegen op zien om urenlang bezig te zijn met hun website en alle romslomp die daarbij komt kijken. Je wilt immers ondernemen en niet urenlang bezig zijn met je website, updaten van je plugins, HTML coderingen etc. Uitbesteden aan een webdesigner kan maar dat je gaat al snel veel geld kosten. Builderall heeft het voor jou erg gemakkelijk gemaakt. Wij hebben ons platform zo ingericht dat echt iedereen een website of funnel kan bouwen. Binnen no-time ben jij online zichtbaar.

Builderall helpt ondernemers en bedrijven hun ondernemersplannen snel te realiseren op het meest complete online sitebuilder en marketing platform van de wereld. 

Maak van je ondernemersplannen,
een winstgevende 
BUSINESS!

INTUITIVE TEMPLATE

BOUW MEER DAN EEN WEBSITE
BOUW EEN WINSTGEVEND BEDRIJF

Met Builderall kan uw website een complete onderneming zijn. Bouw eenvoudig professionele virtuele winkels (inclusief voorraadbeheer) of unieke verkooppagina's. Ontdek nieuwe mogelijkheden en creëer uw financiële stabiliteit door een passief inkomen te genereren. 
​​​​​​​

AUTOMATISEER JE CONVERSIES EN VERKOOP METFACEBOOK MESSENGER CHATBOT INTEGRATIONS

CHATBOT

Chatbot is the ultimate automated relationship builder and online sales machine. With an extraordinary opening rate, Facebook Messenger chatbot has proven to be one of the best engagement tools today. With the chatbot, you can create and automate an entire conversation with your prospect to lead them to a sale, promotion, event page, or whatever goal you have.

​​​​​​​

PIXEL

EENVOUDIG TE IMPLEMENTEREN
FACEBOOK EN GOOGLE PIXEL

Serieuze professionals op het gebied van digitale marketing en ondernemers die de beste resultaten van hun campagnes verwachten, weten hoe belangrijk het is om de Facebook- en Google-pixel op hun website of sales funnel te installeren. Ons systeem is uitermate geschikt om binnen no time een Facebook of Google pixel te installeren zodat je gemakkelijk kunt beginnen met het volgen van bezoekers van jou website.

NEEM BESLISSINGEN
GEBASEERD OP DATA

STATISTICS

We weten dat informatie macht is en dat je betere beslissingen kunt nemen over jou bedrijf als je zeker weet dat dit de juiste is. Daarom bieden we krachtige analyse tools aan, zodat jij het optimale resultaat uit jou website en funnels kunt behalen. Gebruik A / B-tests en ontdek welke verkooppagina meer klanten trekt. Analyseer op welke delen van uw website de meeste aandacht wordt besteed, welke pagina's de meeste conversies genereren en welke buttons de meeste klikken genereren.

SALES MACHINE

We weten hoe ingewikkeld en tijdrovend het kan zijn om een professionele e-mailmarketing automatisering te maken, maar met Builderall kunt je binnen enkele minuten een complete verkoopmachine maken. Met ons drag-and-dropsysteem kunt je visueel geweldige email sequences (flows)  maken. Je kunt de geautomatiseerde flows ook importeren en exporteren en delen met andere platformgebruikers.
​​​​​​​

ONTWIKKEL JOUW UNIEKE
SALES MACHINES

BESPAAR KOSTBARE TIJD MET
​​​​​​​
PROFESSIONELE EMAIL MARKETING 

MAILING BOSS

De echte kracht in digitale marketing en de manier waarop elke dag duizenden euro's op het internet worden gegenereerd, is via e-mailmarketing. Je kunt ten aller tijde contact opnemen met jou leads en zelfs het hele proces is te automatiseren, zodat de verkopen gewoon doorlopen, zlef wanneer je slaapt. Met Builderall kunt je zeer eenvoudig e-mailcampagnes maken. Bovendien kun je met Builderall ongelimiteerd emails verzenden en ongelimiteerd subscribers toevoegen aan je email lijsten. Laat je e-maillijst zo groot worden als je maar wilt en maak je nooit meer zorgen over het maximaal toelaatbare aantal subscribers. 
​​​​​​​

IMPONEER  
​​​​​​MET 3-D FOTO'S 

Ja, met Builderall kun je 3D-afbeeldingen voor je producten maken zodat je meer klanten bereikt en je conversies verhoogt. Deze tool is zeer gebruikersvriendelijk. Vergeet dure en gecompliceerde applicaties, BuilderAll heeft dit geintegreerd in zijn platform. Hiermee besparen wij jou kosten en helpen jou op weg met het bouwen van waanzinnege websites en funnels.​​​​​​​

IMAGES IN 360°
​​​​​​​

INTEGRATION WITH OTHER GREAT PLATFORMS

SHARE LOCKER 

LAAT JE CONTENT VIRAL GAAN MET ONZE SHARE LOCKER

Succes zit in je website traffic! Met de Share Locker-tool kun je pagina's van je website blokkeren voor gebruikers totdat ze deze delen. Toen we het lanceerden, hadden we een klant die het gebruikte om een baan te zoeken en hij slaagde erin zijn pagina meer dan 400 keer te laten delen, en hierdoor  ontving hij meer dan 500 cv's. Met deze tool, laat jij je content ook viraal gaan!
​​​​​​​

HOSTING WEBINARS
​​​​​​​

Verhoog je omzet met onze geweldige webinar-applicatie. Maak binnen enkele minuten een live of evergreen webinar inclusief geautomatisserde follow up email sequence. Builderall heeft alles wat een professional nodig heeft om een interactief webinar te maken, het webinar platform bied streamingopties, scherm delen, webinar-opname en nog veel meer. Ongeacht het type bedrijf dat u heeft, ons webinarplatform kan jou verkopen een enorme boost geven. 
​​​​​​​

SKYROCKET JOUW VERKOOP
​​​​​​​MET WEBINARS

BOUW JE REPUTATIE MET ONZE SOCIAL PROOF TOOL

SOCIAL PROOF

Een geweldige manier om online autoriteit te krijgen, is door middel van social proof. Consumenten voelen zich op hun gemak als ze iets kopen waarvan ze weten dat anderen het ook willen kopen. Daarom gebruikt Builderall een social proof tool om conversies te verhogen. Op de verkoop- of betaalpagina's kan de consument de nieuwste kopers van jou product zien die prospects helpen te beseffen hoe waardevol jou product is. In feite helpen jou klanten hiermee het vertrouwen te winnen bij de aspirant kopers. Gebruik onze social proof tool om meer vertrouwen te krijgen, meer autoriteit op te bouwen en hierdoor meer omzet te genereren.
​​​​​​​

VERKOOP JE CONTENT MET
​​​​​​​ONZE E-LEARNING TOOL

E-LEARNING

Creëer online trainingen voor jou publiek met ons complete virtuele e-learning platform. Host je video's op onze superveilige servers, Maak prachtige online programma's, membership sites met Builderall. Ideaal voor experts die online hun kennis willen delen met hun doelgroep en hiermee hun omzet eenvoudig kunnen opschalen.  

Copywriting is de kunst van het schrijven. Als je dit goed beheerst zal het je omzet doen stijgen. Copywriting-strategieën kun je effectief toepassen op je verkoop pagina's, in je e-mail campagnes, verkoopvideo's en meer. Het is een uitdaging om een ​​verkoop script te schrijven en kan erg kostbaar zijn als je een professional hiervoor gaat inhuren. Met onze Script Generator tool hebben wij het erg eenvoudig voor je gemaakt. Deze tool helpt je je avatar, en de usp's van je product te identificeren. Momenteel alleen beschikbaar in het Engels.
​​​​​​​

SCRIPT GENERATOR

MAAK SUPER CONVERTERENDE SCRIPTS MET  ​​​​​ONZE SCRIPT GENERATOR TOOL

LEER VAN DE BESTEN! ONZE BUSINESS COMMUNITY 

We weten dat de weg naar succes voor online ondernemers meer dan alleen de beschikbare tools vereist. Het vereist community, training en netwerken. Dat is waarom we de Builderall-Community hebben gemaakt. Dit is een plek waar ondernemers leren, relevante content met elkaar delen en elkaars successen vieren. Onze leden hebben tientallen uren aan waardevolle trainingen, inhoud en cursussen gemaakt die alleen beschikbaar zijn voor andere leden van de community. Wanneer u zich aanmeldt voor een Builderall Business-account, heeft u direct toegang. Bovendien geeft Erick Salgado, de oprichter van Builderall, exclusieve trainingen in de communitygroep. (Alleen beschikbaar voor gebruikers van de Builderall Business-account)
​​​​​​​

BUSINESS COMMUNITY
​​​​​​​

Professionals op het gebied van digitale marketing en ondernemers kennen de grote kracht van een SALES FUNNEL! Het kan hen helpen om op zeer korte termijn en op grote schaal nieuwe klanten aan te trekken, Sales funnels zijn uiterst efficiënt in digital marketing, maar het kan lastig zijn om een ​​goede sales funnel te maken die werkt. Om je te helpen resultaten te behalen en krachtige sales funnels te maken die converteren, heeft Builderall een ongelooflijk systeem met meer dan 20 kant en klare sales funnels samengesteld, die je in slechts enkele minuten kunt samenstellen met je eigen informatie en aanbiedingen. Het is extreem snel, intuïtief en biedt stapsgewijze instructies. 
​​​​​​​

SALES FUNNELS

TALLOZE SALES FUNNELS 
​​​​​​​KLAAR OM GE-EDIT EN GEDEELD TE WORDEN

COUPONS SYSTEM
​​​​​​​

Builderall heeft een uniek kortingsbon ysteem ontwikkeld waarmee je de conversies op jouw verkooppagina's enorm kunt verhogen. Amazon partners kunnen ons exclusieve coupon systeem gebruiken om kortingsbon producten aan te bieden aan degenen die zich op uw lijst hebben geabonneerd. Bovendien staat ons systeem niet toe dat gebruikers de URL van de pagina met de kortingsbonnen kunnen delen. U kunt gebruikers ook laten registreren voor een reeks kortingsbonnen met de Wheel of Fortune-tool. Op deze manier lokt u de klant met leuke, interactieve aanbiedingen die u zullen helpen bij de verkoop van Amazon producten.
​​​​​​​

COUPONS SYSTEM VOOR
AMAZON EN LUCKY ROULETTE

SUPPORT AND USER EXPERIENCE

Builderall is one of the most complete digital marketing platforms in the world and we understand that this can be very confusing at first glance because of the amount of information and possibilities. To make it easier for you to start and progress with Builderall, we've developed a number of support options to make it easy for you!

1. Quick training 

2. Tutorial Videos

3. Facebook Support Group

4. Support through the ticket system

5. Tutorials on demand

6. Certified partners

MOCKUPS & DESIGN STUDIO

VISUEEL PROFESSIONEEL IN ​​​​​​​ELK DETAIL

Maak verbluffende afbeeldingen voor je website, producten, e-boeken en cursussen met onze foto-editor en ontwerpstudio. Maak boeiende berichten op sociale netwerken of blogs. Bovendien kun je zelfs geweldige video's maken om te delen. Het beste van alles is dat je met de Builderall designstudio professionele mock-ups kunt maken zodat je deze kunt gebruiken voor je website en social media posts. 
​​​​​​​

CREER JE EIGEN LIFESTYLE MET BUILDERALL

BUILDERALL BUSINESS
​​​​​​​

Inmiddels heb je kunnen ervaren hoe Builderall de digitale marketing markt radicaal heeft veranderd met een product dat meerdere voordelen biedt, van hoge kwaliteit is, uiterst waardevol is en dat alles voor een ongelooflijk betaalbare prijs. Als jij de voordelen van de potentiële groei van ons bedrijf en de kracht in onze niche al kunt zien, willen we dat je erbij betrokken raakt om ons bedrijf, en dat van jou, te laten groeien. Wanneer je jezelf aanmeldt voor Builderall Business, wordt je automatisch een bevoorrechte partner van het platform. Dat betekent dat je toegang krijgt tot alles wat je benodigd bent om het Builderall-platform te promoten en daarmee vervolgens een passief inkomen kunt gaan opbouwen. We hebben een kant-en-klare onderneming voor je klaar staan die je meteen geld kan gaan opleveren. Grijp je kans! 

PIXEL PERFECT BUILDERS

START MET HET BOUWEN VAN
​​​​​​​
IETS WAANZINNIGS

Het Builderall-team heeft meer dan zeven jaar en duizenden uren aan programmeerwerk besteed om de meest complete en eenvoudig te gebruiken professionele websites en paginabuilder te maken. Start vandaag uw ondernemende reis door snel en eenvoudig websites, blogs, winkels en professionele pagina's te bouwen met de meest verbazingwekkende visuele effecten en functies. Overwin al uw grenzen en verruim uw verbeelding met de enige 100% responsieve Drag-and-drop-builder ter wereld.

GEBRUIK VIDEO CONTENT
VOOR MEER VERKOOP

VIDEO EDITOR
​​​​​​​

Gebruik onze animation video-editor om de aandacht van je klanten te trekken. Maak tutorial video's met deze geweldige marketing tool. Creer je eigen avatar of gebruik de verschillende personages die voor jou beschikbaar zijn. Gebruik deze tool om op een eenvoudige en interactiefe manier informatie te delen. Download vervolgens de gemaakte video's en publiceer ze op de gewenste kanalen.
​​​​​​​

JOUR WEBSITE KAN
MEER OMZET GENEREREN

INCREASE YOUR SALE

Als je een bedrijf wilt runnen, is jou belangrijkste doel natuurlijk om geld te verdienen. De geavanceerde sales funnels van Builderall maken het mogelijk jou verkopen op internet een enorme boost te geven. We hebben meer dan 20 templates van professionele verkoop funnels voor je klaar staan inclusief handleidingen! Daarnaast bieden we een verscheidenheid aan opties, integraties en check-outmogelijkheden aan. Je kunt kiezen om upsells en downsells of bump-sells toe te voegen gedurende het check out proces.

BROWSER NOTIFICATIO

MAAK CONTACT MET JE DOELGROEP MET BEHULP VAN ​​​​​​ONS BROWSER NOTIFICATION SYSTEEM

Stel je voor hoe geweldig het zou zijn als je zonder e-mail of Facebook contact zou kunnen leggen met jouw publiek. Dat is nu mogelijk met het browser notificatiesysteem dat is ingebouwd in het platform van BuilderAll. Met extreem hoge open rates kun je evenementen, promoties, nieuwe video's, blogposts, webinars of zelfs Facebook-lives promoten. Het is veruit een van de meest efficiënte manieren om contact te maken met je huidige leads.​​​​​​​
​​​​​​​

BUILDERALL MARKETPLACE
​​​​​​​

MARKETPLACE EN PROFESSIONELE AFFILIATE PLATFORM

Met de Builderall Marketplace kun je een leger van affiliate's aan het werk zetten die jouw producten gaan promoten en verkopen. Plaats jouw product op onze marketplace, bepaal vervolgens de affiliate commissie en promoot jouw product aan potentiele affiliates. Het dashboard geeft jou alle informatie over de omzet en affiliate commissies die betaald zijn of nog uitbetaald moeten worden,
​​​​​​​